background

DKNY Belle du Jour

Balconett BH Koraal

€ 29,95 Bestellen

Wastips

Om de kleding die u online koopt langer mooi te houden hebben we een aantal wastips voor u. Zo adviseren we u om uw kleding te sorteren op kleur en stofkwaliteit en altijd de zakker leeg te halen. Spijkerbroeken kunt u het beste binnenstebuiten wassen om vale strepen te voorkomen. Ook is het belangrijk de juiste hoeveelheid wasmiddel te gebruiken en als het kan op maximaal 40 graden te wassen. Pas ook op met het te volstoppen van de trommel van de wasmachine of droogtrommel, hierdoor heeft uw kleding niet genoeg ruimte om schoon of droog te worden. Voor hardnekkige vlekken hebben wij hieronder nog een aantal tips voor u.

Tips voor hardnekkige vlekken

Bloedvlekken

De kleding even in melk met water leggen (half om half), daarna gewoon wassen in de machine

Roestvlekken

Rondom de drukknoopjes vormen zich wel eens roestvlekjes. Deze kunt u verwijderen met roest verwijderaar, verkrijgbaar bij de drogist.

Kauwgom

Probeer de kauwgom te verharden door bevriezing. Leg daarom een zakje ijsklontjes op de vlek. Bij kauwgom vlekken op textiel kunt u het stuk textiel een nacht in de vriezer leggen. Na verharding zoveel mogelijk afkrabben.

Rode wijn

De vlek zoveel mogelijk absorberen. Dan deppen met azijn. Of eerst de rode wijnvlek rijkelijk met zout bestrooien. Achteraf kan de vlek verder worden behandeld met azijn. De resten worden gebleekt met bleekmiddel.

Viltstift

Een schone, witte doek met water bevochtigen en daarmee de vlek zoveel mogelijk deppen. Dan inwrijven met ossegalzeep en naspoelen. Eventuele resten behandelen met bleekmiddel.

 

Thumbnail Screenshots by Thumbshots